Vedic Art & Fika

Sicken helg det blev! Människor har kommit och gått i en jämn ström. Besökarna har bjudits in till ateljén och en gemensam utställning av mig och 4 andra Vedic Art kvinnor. Tavlorna och de sätt de kommer till har uppskattats mycket. Några vill gå kurser.

De har druckit kaffe eller äppelmust och avnjutit Daddas mjuka pepparkaka med lingongrädde, mums. De har handlat både min handgjorda bodylotion och ansiktscrème till en billig peng. En del har beställt mina vantar, några tuber färg har fått nya ägare och 2 tavlor har sålts. Vad kunde jag ha begärt mer? Nada.

Kanske har det roligaste av allt ändå varit mötena med både okända och bekanta. Det har varit uppskattat att få komma hem till oss. Som kultur är vi ju ganska konservativa när det gäller att bjuda hem ”främmande”. Vilket uttryck! Till min bror i Australien skulle jag få säga att ”we´re having aliens for coffe ” och hans naturliga fråga, efter att ha funderat på vilken del av universum de kommer ifrån skulle då bli ”how do they taste?”J

Nä, allvarligt talat…utan att vilja låta bemästrande skulle jag vilja säga – baka en kaka, brygg lite kaffe och sätt ut en skylt och se vad som händer. You never know -an alien might pop by!