Seanser

Seanser

När jag började arbeta med tarotkorten insåg jag ganska snart att jag fick hjälp under konsultationen. Hur fungerade det hela? Var det helt enkelt ett utbyte mellan mig och min kund, eller var det ett utbyte mellan universum och kunden, eller universum och mig? Hade ett starkt behov av att förstå hur det fungerade.

Iväg på kurs i Medial Utveckling med Iris Hall för att få svar. Det fick jag inte. Däremot började jag lära mig att man inte måste förstå allt. Att det viktigaste är tillit. Tillit till sig själv och till universum. Dessutom var det sååå spännande! Här fick jag min första kontakt. Kvinnan jag kanaliserade åt kunde bekräfta det som kom fram. Biten. Där inleddes ett 5-årigt undervisningsprogram som blev klart 2007. Iris hann med att besöka Ystad några gånger och arbetade då tillsammans med mig på Ystads Saltsjöbad innan hon gick bort 2009.

Numer så håller jag inte så många Storseanser längre – men det händer. Vanligast är att jag åker hem till någon som har samlat ihop sina vänner. Eller man kommer hem till mig – enskilt eller i grupp.

Utmaningar är bra! Därför bjuder jag in kunden att själv välja den kontakt de vill ha. Garantera att de kommer kan jag inte  – men någon kommer alltid. Det är inte ovanligt att folk då får svar på funderingar och oklarheter de har haft.

I love my job!