Balans

BALANS

Balans i räkningen- underskott. Check.
Balans i matintag – överskott. Check.
Balans i arbetslivet – skott. Check.
Balans i sexlivet – underskott. Check.
Balans på vågen – överskott. Check.
Balans i Vågen – Barnbarnet kom 13/10. Check.
Balans i umgänge m barnbarnet – underskott. Check.
Balans i tangon-skott .Check
Balans i relationen med Kai Scott – under-/överScott. Check.

Kanske för att jag har min ascendent i Vågens stjärntecken…men det känns som stora delar av livet går ut på att finna balans.
Ofta infinner sig en jakt på tid (har det börjat snurra snabbare eller är jag bara äldre?) som får mig ur balans genom att känna mig som världens mest ineffektiva/lataste företagare…
Jobb, jobb, jobb och mera jobb – när kommer kosingen? Tur i alla fall att jag ÄLSKAR det jag gör. Behöver ingen man (not) för jag känner en passion för att hjälpa människor. Att se människor komma i kontakt med sin kreativitet är bland det vackraste som finns. Själslig balans infinner sig. Ett tag. Sen back to basics.
Vaken tid och vila skapar också en obalans inom mig. Att stressa för at komma i säng…det ligger något osunt i det. Eller helknäppt.
Mat, mat ,mat mera mat. När jag är glad äter jag. När jag är deppig äter jag. När jag har ångest äter jag. När jag är stressad äter jag. När jag är uttråkad…ad nauseum.
Promenera, meditera, yoga, stretcha, träna, äta sunt, marknadsföra, sälja, revidera, momsdeklarera, nätverka, kursa, handla mat, laga mat, städa, tvätta, bråka med tonåringen, ut med hunden….nä, stop the world I wanna got off!